Kersentochten 2019

kersen20192png

De jaarlijkse kersentochten mochten natuurlijk niet ontbreken op ons programma. Bij de eerste kersentocht op 26 juni naar de KERSENHUT in Cothen speelde het zeer warme weer een belangrijke rol en hadden helaas een aantal gasten afgezegd. Toch zat de stemming er goed in, mede dankzij de gezellige muziek van de band ZOEBA. Bij binnenkomst kregen de gasten koffie of thee met een kersengebakje, daarna gelegenheid om in het winkeltje inkopen te doen voor thuis of lekker in de boomgaard zitten.

Vervolgens weer in de grote tent voor de kersen, kersendrankje en de muziek om mee te zingen. Bij de tweede kersentocht op 3 juli was de temperatuur een stuk aangenamer en hadden we als vanouds weer een volle tent met hetzelfde programma.

De gasten gingen goed gemutst naar huis met hun kersen en werden door de chauffeurs weer keurig voor de deur thuisgebracht.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk