Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum IJsselstein

museum1png

Een middagje naar “Museum IJsselstein”

Op woensdagmiddag 12 februari 2020 zijn we voor de 1ste keer op initiatief van de Firma “Kunneman & Vandenbroek” uit Houten, met 4 gasten en 1 vrijwilliger van Zonnebloem Nieuwegein Noord het “Museum IJsselstein” gaan bezichtigen. De gasten werden belangeloos door Marcel en Tim van de Firma thuis opgehaald en thuis gebracht en gingen gezellig met ons mee.

Bij binnenkomst in het museum werden we hartelijk verwelkomt en dronken eerst een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. We kregen een rondleiding op aanvraag van Tim. Een enthousiaste medewerkster van het museum liet ons een wandbord zien waar 3000 jaar geschiedenis verteld werd over IJsselstein en gemaakt was door kunstenaar Fedor van Rossem.  

Veder kwamen we langs moderne kunstwerken van jonge startende kunstenaars van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ook zagen we het ontstaan van de stad en het vroegere leven door objecten.

Het was een gezellige middag en we hebben allemaal genoten.

De samenwerking was prima en Marcel en Tim gaven aan dat het voor hun een kleine moeite was en het fijn vinden om iets voor de oudere te kunnen betekenen naast hun dagelijkse werk. Er zijn nog meer datums gepland in het jaar voor andere uitjes met andere gasten en medewerkers van Kunneman & Vandenbroek.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk