Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering 2020 in coronatijd

88443835sjpg

Zoals zoveel activiteiten in coronatijd niet zijn doorgegaan, kon ook het traditionele kerstdiner met de gasten van de Zonnebloem Nieuwegein Noord niet doorgaan. Natuurlijk laten we de gasten weten dat wij ervoor ze zijn en besloten we als alternatief een kerstpakket samen te stellen. De lokale PLUS afdeling hielp ons bij het samenstellen van dit pakket.

Het is uiteindelijk een tasje geworden met diverse lekkere dingen voor de kerst, zoals chocolaatjes, druivensap, potje kersen, pasteibakjes met champignonragout, thee, kaasvlinders, kerstkransjes en een zak kippensoep.

Maar dan moeten de tasjes nog gevuld worden door de vrijwilligers als de spullen zijn opgehaald. En dan pas zie je hoeveel spullen er besteld zijn voor die 175 tasjes. Op bijgaande foto’s zie je wat dat inhoudt. De vrijwilligers hebben voor hun eigen gasten een kerstkaart toegevoegd met een persoonlijk bericht. Ook nu blijkt weer: Er kan zoveel meer dan je denkt.

Het bestuur van De Zonnebloem Nieuwegein Noord wenst iedereen prettige kerstdagen.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk