Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Open lucht museum Arnhem

whatsapp-image-2021-06-30-at-183522jpeg

Er op uit met De Zonnebloem auto Gast: Corrie van Zeben Vrijwilligers: Joke Onvlee en Miep van Hees

Dinsdag 29 juni gingen we de Zonnebloemauto ophalen. Deze stond in Utrecht en was om 9.30 beschikbaar. Gelukkig hadden we de instructiefilmpjes op internet uitgebreid bekeken, want het was een automaat en elektrisch. Bovendien moesten we ook weten hoe we de rolstoel goed moesten vastzetten. Gelukkig lukte dat goed en reden we samen met onze gast Corrie naar Arnhem, naar het Openlucht Museum. We waren na een klein uurtje op het parkeerterrein en zetten de auto aan de laadpaal………dat dachten we.

Het was droog en konden we bij een prima temperatuur het park door. We starten met een tramritje (mondkapjes op) om bovenaan in het park te komen, dan was het gemakkelijker om met een rolstoel heuvel af te lopen. Direct bij aankomst boven, zochten we koffie met gebak op, daar waren we wel aan toe, na al die spanning in de auto!

Wat ons wat tegenviel was de toegankelijkheid in de huisjes en boerderijen etc. Moeilijke drempels, smalle deuren en toch wel een ietwat teleurstellende mogelijkheid om overal binnen te kijken.Maar, we waren uit en het was droog en we hadden plezier. Nadat we het hele park waren doorgelopen, aten we nog een panini en dronken een glas limonade. Toen was het de hoogste tijd om naar Nieuwegein te gaan, want de auto moest uiterlijk 17.00 uur terug zijn in Utrecht.

Bij de parkeerplaats gekomen, bleek dat er niets was opgeladen……..de stekker was er niet diep genoeg in gedaan. Maar gelukkig zat er nog genoeg in de accu en zijn we veilig thuisgekomen.

De bus is nog gratis (!!!) tot 1 september te huren. Bekijk wel alle instructiefilmpjes heel goed, want het is toch een hele verantwoordelijkheid.

 

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk