Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huldiging jubilarissen en afscheid vrijwilligers Zonnebloem Nieuwegein Noord

img3035jpg

Tijdens het vrijwilligersuitje werden de jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange inzet.

Het 10-jarig jubileum kon gevierd worden door Bep den Hartog, Mieke de Greef en Yvonne van der Zwaan. Helaas is Yvonne kortgeleden overleden en is de oorkonde en insigne aan haar zoon gegeven.

Al 25 jaar bij de Zonnebloem zijn Ineke Verkroost en Astrid van Velden. En als klap op de vuurpijl is Els Jong 40 jaar vrijwilliger. Volgens haar is dat wat korter, maar de waardering is er niet minder om.

Allen kregen bloemen, oorkonde en zilveren of gouden insigne van de Zonnebloem.

Tevens hebben wij afscheid genomen van de vorige twee penningmeesters. Huub Verkroost was 15 jaar penningmeester, eerst als 1e en later als 2e penningmeester vanwege zijn afwezigheid naar het buitenland.

Peter Woudsma werd 1e penningmeester en heeft dat 6 jaar gedaan. Beide heren hebben de kas prima beheerd.

Beiden kregen een bos bloemen en een envelop met inhoud voor bewezen diensten.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk