Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de bus naar Elburg

img2883jpg

Wat een stralend weer en wat een prachtige dag!

Precies 10.00 uur kon de bus met 46 personen vertrekken naar Elburg. De sfeer was direct goed, het kon ook bijna niet anders met zulk mooi weer en mensen die lang hebben uitgekeken naar een gezellige dag!

Dat werd het dan ook, na een uurtje rijden was de eerste stop bij de Molenbakkerij. Hier kregen we heerlijke koffie en een zalig gebakje uit de eigen bakkerij. Zeker de moeite waard om nog eens een bezoekje af te leggen.

Ons vervolg was de Zandverhalen in een grote hal, waar vroeger de Blikfabriek in was. We zagen daar bekende Bijbelse verhalen in zand verwerkt en opgebouwd. Wat een kunstenaars zijn dat, iedereen was vol bewondering.

De buschauffeur Renate, had ons gevraagd naar de boot te wandelen….dat was best voor sommige mensen pittig. Eenmaal op de boot voor een tocht over het Veluwemeer, konden we 2 uur lang uitrusten en genieten van de natuur. En niet te vergeten, de lunch. Het smaakte eenieder goed.

Nadat we nog een drankje hadden genuttigd kwamen we weer in de haven aan. De bus stond vlakbij en de terugweg naar Nieuwegein kon beginnen.

Onderweg moest er wel met het thuisfront worden gebeld, omdat we dankzij de files later bij de Blokhoeve zouden arriveren.

Maar dat was geen enkel punt! Moe maar voldaan na deze schitterende dag namen we afscheid van elkaar. Men heeft genoten!

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk