Vrijwilligersuitje Zonnebloem Nieuwegein Noord

dinerbonrestaurantstadhuis00jpg

Eindelijk, wij mochten weer op stap met onze vrijwilligers voor een gezellige dag, na alle restricties vanwege de corona maatregelen.

Dit keer ging de reis naar het oude stadje Montfoort. Wij werden ontvangen in de Burgemeesterskamer van restaurant Het Oude Stadhuis met koffie of thee en gebak. Natuurlijk ruim de tijd genomen om bij te praten met elkaar.

Daarna gingen wij in twee groepen een stadswandeling maken onder leiding van een gids met ook een bezoek aan de oude kerk. Het oorspronkelijke bouwwerk is rond de 15e eeuw verbouwd tot eenbeukige kerk. Kort daarna volgde een verbouwing tot de huidige vorm. De toren had vroeger drie omlopen, maar vanwege de scheefstand teruggebracht tot één omloop.

Na de wandeling tijd voor een drankje en werd afscheid genomen van de vorige penningmeesters en werden de jubilarissen gehuldigd.

Inmiddels trek gekregen en werd de drie-gangen lunch geserveerd.

Voldaan en tevreden dat wij elkaar weer fysiek konden ontmoeten, werd de terugreis aan het eind van de middag naar Nieuwegein aanvaard.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk