Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner met Pasen

img1563jpg

Helaas kon in december 2021 het Kerstdiner niet doorgaan, waardoor het Kerstdiner werd uitgesteld naar Pasen. Met 59 gasten en 19 vrijwilligers waren we te gast in het Fletcher hotel in Nieuwegein. 

De gasten en vrijwilligers werden ontvangen met een glas bubbels dat een goede start van de middag inluidde. Nadat iedereen gearriveerd was, werd iedereen welkom geheten door de voorzitter. Geen lang praatje, want iedereen was klaar om aan het diner te beginnen. Het diner startte met een goed gevulde mosterdsoep als voorgerecht. Daarna was er keuze tussen zeebaars of varkenshaas en als nagerecht werd er tiramisu geserveerd. 

Voordat iedereen aan het nagerecht begon werd er nog gezongen voor Mevrouw van Laarhoven die 94 jaar jong geworden was. Haar tiramisu was versierd met een mooie vuurwerk fontein. 

Aan het gezellig geroesemoes in de zaal bleek wel dat het een gezellige middag was voor iedereen. Het was absoluut weer een genot om zo met elkaar samen te komen. 

Met de goede zorgen van het personeel van het Fletcher Hotel werd om half 4 afscheid genomen van de gasten en iedereen kijkt uit naar het volgende uitje dat georganiseerd gaat worden.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk