Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneelvoorstelling Bruidzilla van de Dorpsspelers

verbouwing255jpeg

De voorstelling werd bijgewoond door 34 gasten en vrijwilligers op zondag 29 mei in Theater Pantalone in IJsselstein. Voor aanvang was er koffie of thee met cake voor een ieder.

Ma de koffie/thee kon iedereen rustig de zaal betreden, de eerst drie rijen waren gereserveerd voor de Zonnebloem en kon de voorstelling beginnen.

Het verhaal: Linda is die onprettige, irrationele bruid die zich op neurotische wijze voorbereidt op haar huwelijk met Cor. Er zal dan ook heel wat creativiteit moeten worden aangegeven om haar die fantastische dag te kunnen geven. Dat dit niet helemaal loopt zoals gepland, laat zich te raden ………

Na het tweede bedrijf een pauze met een drankje voor de gasten en de mogelijkheid om lootjes te kopen voor een grote verloting van de Dorpsspelers.

Gelukkig was er ook dit keer weer een “happy end”  en voor sommigen zelfs een prijsje uit de verloting en kon iedereen weer tevreden naar huis gaan.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk