Toneelvoorstelling Bruidzilla van de Dorpsspelers

verbouwing255jpeg

De voorstelling werd bijgewoond door 34 gasten en vrijwilligers op zondag 29 mei in Theater Pantalone in IJsselstein. Voor aanvang was er koffie of thee met cake voor een ieder.

Ma de koffie/thee kon iedereen rustig de zaal betreden, de eerst drie rijen waren gereserveerd voor de Zonnebloem en kon de voorstelling beginnen.

Het verhaal: Linda is die onprettige, irrationele bruid die zich op neurotische wijze voorbereidt op haar huwelijk met Cor. Er zal dan ook heel wat creativiteit moeten worden aangegeven om haar die fantastische dag te kunnen geven. Dat dit niet helemaal loopt zoals gepland, laat zich te raden ………

Na het tweede bedrijf een pauze met een drankje voor de gasten en de mogelijkheid om lootjes te kopen voor een grote verloting van de Dorpsspelers.

Gelukkig was er ook dit keer weer een “happy end”  en voor sommigen zelfs een prijsje uit de verloting en kon iedereen weer tevreden naar huis gaan.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk