Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondvaart vanaf Museumwerf Vreeswijk

20211013121621-1536x570jpg

Onze gasten van de Zonnebloem waren voor 14 september uitgenodigd om deel te nemen aan het eerste najaarsuitje van 2022, een boottochtje door het oude Vreeswijk.

De belangstelling was enorm en er moesten 2 rondvaarten georganiseerd worden. Aanvankelijk waren er nog te weinig plaatsen voor alle aanmeldingen, waardoor er sommige gasten teleurgesteld moesten gaan worden. Echter een paar dagen voor het uitje waren er een paar afmeldingen om diverse redenen, zodat toch iedereen mee kon die zich had opgegeven.

Diverse vrijwilligers, waaronder twee chauffeurs van het bedrijf Kunneman&Vandenbroek, haalden de gasten op en om 14:00 uur startte de 1ste rondvaart onder leiding van de havenmeester die als gids fungeerde.

Het was erg interessant te horen hoe Vreeswijk als handelsplaats fungeerde en wat een bloeiende stad het is geweest met de vele ondernemingen en winkels die er toen waren.

De rondvaart duurde een uurtje en om 15:00 uur vertrok de 2de rondvaart.

Het weer zat enorm mee, zodat er op het terras koffie en thee gedronken kon worden. Iedereen genoot met volle teugen van het uitje en de gezelligheid met elkaar.

Een zeer geslaagd uitje waar wij met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk