Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerst diner 2022

img5760jpg

Eindelijk weer een echt kerstdiner na twee jaar van afgelasting door corona. Dit keer waren wij te gast bij boerderij De Middenhof. Het deel, pannenkoeken restaurant, was omgetoverd tot een sfeervolle kerstomgeving.

93 deelnemers hadden zich opgegeven, helaas door ziekte waren er 66 gasten en 22 vrijwilligers aanwezig om te genieten van een drie gangen diner.

Na ontvangst door de vrijwilligers werd gestart met koffie/thee en een stukje banketstaaf.

De voorzitter verwelkomde een ieder en kondigde vast aan wat voor activiteiten er op het programma staan voor 2023. Een viertal kleinschalige uitjes, wederom met de inzet van chauffeurs van Kunneman&Vandenbroek, vakanties in maart en oktober en de vaste activiteiten zoals toneel, kerseneten, zonnedag en kerstviering. Dankzij een royale gift van de Rabo Club Support konden wij de gasten het diner voor de helft van de kostprijs aanbieden!

Hulp kregen wij ook van stagiaire Gwen van het Oosterlicht College.

Het drie gangen diner bestond uit een groente- of tomatensoepje, keuze uit diamanthaas of zalmfilet en als toetje een proeverij van huisgemaakte dessertjes.

Wij moesten onze gasten ook meedelen dat Mieke, bestuurslid bezoekwerk, gaat verhuizen naar het hoge noorden, en daarmee ons na 12 jaar gaat verlaten.

Ter afsluiting een kopje koffie of thee, waarna de gasten met een goed gevoel huiswaarts gingen.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk