Kerst diner 2022

img5760jpg

Eindelijk weer een echt kerstdiner na twee jaar van afgelasting door corona. Dit keer waren wij te gast bij boerderij De Middenhof. Het deel, pannenkoeken restaurant, was omgetoverd tot een sfeervolle kerstomgeving.

93 deelnemers hadden zich opgegeven, helaas door ziekte waren er 66 gasten en 22 vrijwilligers aanwezig om te genieten van een drie gangen diner.

Na ontvangst door de vrijwilligers werd gestart met koffie/thee en een stukje banketstaaf.

De voorzitter verwelkomde een ieder en kondigde vast aan wat voor activiteiten er op het programma staan voor 2023. Een viertal kleinschalige uitjes, wederom met de inzet van chauffeurs van Kunneman&Vandenbroek, vakanties in maart en oktober en de vaste activiteiten zoals toneel, kerseneten, zonnedag en kerstviering. Dankzij een royale gift van de Rabo Club Support konden wij de gasten het diner voor de helft van de kostprijs aanbieden!

Hulp kregen wij ook van stagiaire Gwen van het Oosterlicht College.

Het drie gangen diner bestond uit een groente- of tomatensoepje, keuze uit diamanthaas of zalmfilet en als toetje een proeverij van huisgemaakte dessertjes.

Wij moesten onze gasten ook meedelen dat Mieke, bestuurslid bezoekwerk, gaat verhuizen naar het hoge noorden, en daarmee ons na 12 jaar gaat verlaten.

Ter afsluiting een kopje koffie of thee, waarna de gasten met een goed gevoel huiswaarts gingen.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk