Kunneman&Vandenbroek

logo-kunmanpng

In 2022 konden wij als afdeling van de Zonnebloem rekenen op twee chauffeurs en auto’s van het bedrijf Kunneman&Vandenbroek, Recruitment Solutions BV uit Houten om gasten te vervoeren naar kleinschalige uitjes. Een mooie geste van het bedrijf waarbij de medewerkers tevens een leuk contact hebben met de gasten die zij vervoeren en begeleiden tijdens het uitje. Zowel gasten als medewerkers waarderen dit enorm en kijken alweer uit naar een volgend uitje.

De uitjes dit jaar waren kerseneten in Cothen, boottochtjes in Vreeswijk, Aquazoo in Leerdam, Kerstshow in Leusden en vervoer naar ons vakantieadres in Lunteren.

Half december vond een evaluatie plaats en vooruitblik naar volgend jaar met weer een nieuw programma. Tot tevredenheid van beide partijen gaan wij daar inderdaad mee door!

Als dank voor hun inzetbaarheid en enthousiasme overhandigde voorzitter Hans Wielders aan directeur Marcel Kunneman een slagroomtaart met het logo van de Zonnebloem.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk