Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kunneman&Vandenbroek

logo-kunmanpng

In 2022 konden wij als afdeling van de Zonnebloem rekenen op twee chauffeurs en auto’s van het bedrijf Kunneman&Vandenbroek, Recruitment Solutions BV uit Houten om gasten te vervoeren naar kleinschalige uitjes. Een mooie geste van het bedrijf waarbij de medewerkers tevens een leuk contact hebben met de gasten die zij vervoeren en begeleiden tijdens het uitje. Zowel gasten als medewerkers waarderen dit enorm en kijken alweer uit naar een volgend uitje.

De uitjes dit jaar waren kerseneten in Cothen, boottochtjes in Vreeswijk, Aquazoo in Leerdam, Kerstshow in Leusden en vervoer naar ons vakantieadres in Lunteren.

Half december vond een evaluatie plaats en vooruitblik naar volgend jaar met weer een nieuw programma. Tot tevredenheid van beide partijen gaan wij daar inderdaad mee door!

Als dank voor hun inzetbaarheid en enthousiasme overhandigde voorzitter Hans Wielders aan directeur Marcel Kunneman een slagroomtaart met het logo van de Zonnebloem.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk