Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid Mieke de Greef

afscheid-mieke-de-greef-5jpg

Mieke heeft na 11 jaar afscheid genomen als vrijwilliger van de Zonnebloem Nieuwegein Noord.

Mieke gaat verhuizen naar Haren (Groningen). Als bestuurslid bezoekwerk, welke functie zij 8 jaar heeft bekleed, heeft zij waarschijnlijk alle nieuwe gasten en vrijwilligers voorbij zien komen bij de intake gesprekken en voorstellen van een nieuwe vrijwilliger. Daarmee kent zij ook bijna iedereen wel en is zij het hart en vraagbaak van onze afdeling geweest.

De vele spullen die ze in de Zonnebloemtijd had verzameld, zijn inmiddels opgehaald door de overige bestuursleden.

Mieke ontving bloemen en een cadeaubon van de afdeling en namens de vrijwilligers een geldbedrag om haar nieuwe appartement te verfraaien en een klusnoodpakket.

Namens alle vrijwilligers wensen wij jou een zonnige toekomst in het hoge noorden.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk