Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Verslag de Dorpsspelers: "Mag het een beetje meer zijn"

logo167110235223jpg

Op 21 mei zijn wij met totaal 34 personen, waarvan 28 deelnemers en 6 vrijwilligers naar het toneelstuk/klucht van de Dorpsspelers gegaan in Pantalone te IJsselstein.

Veel deelnemers hadden eigen vervoer geregeld, dus het was een af en aan rijden van de regiotaxi en  andere vervoerders die familie of vrienden brachten.

Om 13:00 uur werden wij in de foyer onthaald met koffie/thee met een appelgebakje. Het was erg gezellig elkaar weer te zien en konden we weer even bij kletsen. Daarna kon iedereen een plaatsje opzoeken op de 1ste of 2de rij.

Voordat de voorstelling begon, werd er een loterij gehouden, waarvoor wij een lot bij binnenkomst hadden gekregen. Het bleek al gauw dat het in scene was gezet toen 2 actrices naar voren kwamen om de prijs te claimen, wat een grote hilariteit was. Zij hadden een verblijf in een wellness hotel gewonnen.

De voorstelling speelde zich af in die wellness hotel. Waar de 2 dames met hun echtgenoten incheckten. Ook meldde er zich een oplichter. Er ging natuurlijk van alles mis, wat op de lachspieren werkte. In de pauze werd nog een drankje verzorgd en konden wij echte loten kopen voor een loterij na afloop. De voorstelling duurde tot half vijf en daarna werden er mooie prijzen uitgereikt.

Iedereen had van de voorstelling genoten en gingen met of zonder prijs weer op huis aan. Er was wat begeleiding nodig om de juiste persoon in de goede regiotaxi te krijgen, maar wij kunnen weer op een gezellige middag terug kijken.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk