Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

(Stormachtige) kersentocht

img8790jpg

Een van de favoriete uitjes van stond weer op het programma voor 5 en 11 juli jongstleden. Het was weer tijd voor onze jaarlijkse kersentocht. De gasten konden kiezen uit 2 data om mee te gaan en daar werd ook dit jaar weer volop gebruik van gemaakt.

De kersentocht van 5 juli was best spannend, want het KNMI had afhankelijk van de provncie een code geel/oranje uitgevaardigd. De zwaarste zomerstorm van het jaar ging over Nederland.

Gelukkig viel Utrecht onder code geel en was het de voorspelling dat in de middag de wind zou gaan liggen, dus de trip kon gezellig doorgaan.

De groep die op 11 juli gingen konden genieten van een zonnige middag. Hier werd gretig van genoten. Lekker zitten in het zonnetje.

Bij aankomst kregen de gasten en vrijwilligers een kop koffie met een heerlijk kersengebakje. Koffie, gebak en een gezellig praatje; wat wil je nog meer. Wat de meesten nog meer wilden was een wandeling door de boomgaard en naar het winkeltje. Naast de kersen op het gebak wilde menigeen ook nog kersen voor thuis of voor kennissen meenemen. 

Na de wandeling was er voor iedereen nog een heerlijk glas kersen/appelsap en een overhoring over wat er onthouden was over de kersengaarde in de afgelopen jaren. Het lange termijn geheugen werd op een joviale manier getest door de eigenaar van de boomgaarde. Iedereen ging in ieder geval weer met hernieuwde en nieuwe informatie terug naar huis.

Onze kersentocht is toch ieder jaar weer een gezellige trip, met leuke gasten, aardige vrijwilligers en een gezellig personeel van de boomgaarde. 

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk