Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Waarderingsborrel voor de vrijwilligers van de gemeente Nieuwegein

img8895jpg

Alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor hun club, vereniging, afdeling werden uitgenodigd op vrijdag 5 juli 2023 om met een hapjes en drankjes dit te komen vieren in theater de Kom door de gemeente Nieuwegein. Een grote groep was dan ook aanwezig en vormde buiten al een lange rij om binnen te komen.

Een trio zorgde voor de eerste muzikale noten in de beneden ruimte. Vervolgens bedankte, sinds 5 juni, onze nieuwe burgemeester Marijke van Beukering alle vrijwilligers voor hun grote inzet en benadrukte nog eens hoe belangrijk dat vrijwilligerswerk is voor de inwoners van Nieuwegein.

De burgemeester nam ruimschots de moeite om kennis te maken met de verschillende groepen aanwezigen. Zo ook bij de groep van de Zonnebloem Nieuwegein Noord. In een geanimeerd gesprek konden wij kennis met elkaar maken en vertelde zij op de hoogte te zijn van het Zonnebloem werk. Aan het eind van het gesprek was er nog even tijd om even foto te maken.

Ter afsluiting vertolkte volkszanger Robin met een aantal Engels- en Nederlandstalige hits een spetterend eind aan de avond. De vloer vulde zich met dansende vrijwilligers.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk