Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voorleeslunch in de bibliotheek van Nieuwegein, De Tweede Verdieping.

vDe bibliotheek organiseert de voorleeslunch elke laatste woensdag van de maand van 11:00 – 13:00 uur. Op woensdag 31 januari is de volgende voorleeslunch. Dan lezen medewerkers van de bibliotheek u een mooi verhaal voor (verzoeknummers zijn welkom) en serveren u een overheerlijke lunch. De toegang is gratis.

Waar: Bibliotheek De Tweede Verdieping Stadsplein 1c, 3431 LZ Nieuwegein 

Aanmelden via het e-mailadres: actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Voorleeslunch.’

Data 2018:

 • Woensdag 31 januari 2018
 • Woensdag 28 februari 2018
 • Woensdag 28 maart 2018
 • Woensdag 25 april 2018
 • Woensdag 30 mei 2018
 • Woensdag 27 juni 2018
 • Woensdag 25 juli 2018
 • Woensdag 29 augustus 2018
 • Woensdag 26 september 2018
 • Woensdag 31 oktober 2018
 • Woensdag 28 november 2018 

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Bezoekwerk