Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Musea bezoek in Utrecht

Diverse musea

 

Locatie:

Utrecht heeft vele musea bijv.:
- Het Centraal Museum; centraalmuseum.nl
- Museum van Speelklok tot Pierement; www.museumspeelklok.nl                            - Het Spoorwegmuseum; www.spoorwegmuseum.nl                                                  - Museum Catharijneconvent ;www.catharijneconvent.nl                                             - Universiteitsmuseum; www.universiteitsmuseum.nl
- Nijntje museum; nijntjemuseum.nl
- Nederlands Volksbuurtmuseum Museum voor het Kruideniers-bedrijf; www.kruideniersmuseum.nl

Vervoer: 

Auto, een invalide-parkeerkaart is handig. Of met tram of bus naar Utrecht en daar de buslijn 2 nemen, ook wel de Museumbus genoemd, die je langs de meeste musea brengt.

Geschikt voor rollator/rolstoel: meestal

Programma

Utrecht biedt onderdak aan tal van musea. Of je nu een middag op zoek gaat naar Christelijke kunst, geïnteresseerd bent in de geschiedenis van treinen of gek bent op Nijntje, in het centrum van de Domstad vind je het allemaal.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk