Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum IJsselstein (MIJ)

Geopend: woensdag tot en met zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Gesloten op maandag en dinsdag.

 

Locatie: 

Walkade 2, 3401 DS, IJsselstein, 030-6887273 

Vervoer: auto

Geschikt voor rollator/rolstoel: Ja, een aangepast toilet is aanwezig. Er is een rolstoel te leen.

Programma:

De exposities bevinden zich op de begane grond. Er is een vaste collectie die over het oude IJsselstein gaat en daarnaast zijn er speciale tentoonstellingen.

Combinatie mogelijk met een rondvaart door de vestinggrachten van IJsselstein 

De opstapplaats voor een rondvaart is tegenover het museum.
Vertrektijden za. om 13.30, 14.30 en 15.30 uur, Zo. Om 13.30 en 14.30 uur

Info en reserveren via www.rondvaartenijsselstein.nl

Opmerkingen: 

MJK gratis en 65plussers €2.50

Parkeren in de ondergrondse parkeerplaats Eiteren, van daaruit 5 min. Lopen. Zie bewegwijzering op de borden.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk