Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoek eten in Vianen

Open wo. t/m zo. Van 12.00 tot 24.00 uur

 

Locatie activiteit: 

De Ponthoeve in Vianen aan de Lek tegenover Nieuwegein-Zuid.

Buitenstad 69, 4132AB, Vianen.
Leuk om met het pontje over te steken.

Vervoer:  Auto en een klein eindje lopen aan de overkant.

Geschikt voor rollator: Ja mits in goede conditie
Geschikt voor rolstoel: Nee want de rolstoel moet de dijk op worden geduwd. Locatie wel geschikt als je per auto direct naar De Ponthoeve rijdt

Programma

- Vervoer naar de pont
- Overvaren (1 euro per persoon)

- Pannenkoek en drankje

- Terugvaren
- Vervoer naar huis

Opmerkingen

- Geschikt voor ouderen en rolstoelgebruikers
- Met de rolstoel kun je met de lift naar de 1e verdieping
- Van 1 april t/m 31 okt. gaat het pontje dagelijks.
- Auto is nodig voor vervoer naar de pont.

- Vrijwilliger moet rolstoel vanaf de pont omhoog kunnen duwen.

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk