Winkelen in Cityplaza

Cityplaza is elke dag geopend, koopavond isop vrijdag en op zondag is het geopend van 12.00 tot 17.00

 

Locatie activiteit :

Centrum Nieuwegein

Vervoer: Bus, tram, auto, lopend

Geschikt voor rollator/rolstoel: Ja, rolstoelen kunnen worden geleend bij fietsenstalling de Fietspomp, Lantaarnstede 10, 6303762, reserveren niet mogelijk. Invalidentoilet aanwezig op de eerste etage (met lift), tussen de Big Bazar en de Wibra.

Programma: 

Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horecagelegenheden onder haar dak. Na het winkelen is het gezellig om bij mooi weer op de Markt te genieten van de winkelende mensen en bij slecht weer in één van de horecagelegenheden een lekker warm drankje te nuttigen.

 

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk