Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fietsen op de duo-fiets

Mogelijk via de Algemene Hulpdienst Nieuwegein

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. Zij richten zich vooral op zieken, ouderen en eenzame in hun functioneren beperkte medeburgers.De hulp die de AHN biedt is te onderscheiden in: Praktische Hulp, Sociale Ondersteuning en Ontspanning en ontmoeting.

Hier hebben we het alleen over het fietsen op de AHN- duofiets.
Wanneer u niet meer zelfstandig aan het verkeer deel kunt nemen, bestaat er de mogelijkheid om samen met een vrijwilliger fietstochtjes te maken. Doordat de fiets geen instap heeft, is het eenvoudig om op de fiets plaats te nemen. Een comfortabele zitting en uitgekiende aanpassingen waarborgen het fietsplezier voor twee. De fiets heeft ondersteuning d.m.v. een accu.

Een fietstocht kunt u aanvragen op werkdagen tussen 10.30 en 12.00 uur tel. 030-6067407, daarbuiten via info@hulpdienstnieuwegein.nl.
Uw hulpvraag luidt: ik wil graag fietsen op de duo-fiets.

Het is natuurlijk veel leuker wanneer u een fietstochtje maakt met uw Zonnebloem-vrijwilliger. De werkwijze is als volgt: u als vrijwilliger van de Zonnebloem dient zich aan te melden als vrijwilliger bij de AHN. U krijgt zelf fietsles van een medewerker van de AHD. Het is dus niet mogelijk om zomaar deze fiets te lenen. De fiets is zeer kostbaar en via deze weg gaat de verzekering akkoord. En oh wat is het dan leuk om samen te gaan fietsen!

Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Fort Vreeswijk 1
3433ZZ Nieuwegein

030-6067409

info@hulpdienstnieuwegein.nl 

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk