Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gein Express Nieuwegein

Ieder maand ontvangen de gasten een nieuw programma waaruit zij een keuze kunnen maken. Het doel van de Gein Express is het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen. Zij worden door de chauffeur en de

 
 

Aantal gasten: 7 personen en dan zit de bus vol.

Vervoer: Busje, u wordt thuis opgehaald.

Geschikt voor rollator/rolstoel: Alleen rollator

Programma:

Op dinsdagmorgen kunt u van 9.00 tot 12.00 uur de projectleider bellen en idem op donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Bellen met 06-21 2349 93. Mailen kan ook, dat doet u naar stichtinggeinexpress@hotmail.nl.

Eenmalige inschrijfkosten €5. Daarnaast €12.50 om maandelijks het boekje te ontvangen.In het boekje staat bij elk uitje wat de kosten zijn voor het uitje. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

 

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk