Gratis lunchpauzeconcerten in Tivoli Vredenburg

Kom langs op vrijdagmiddag en laat u verrassen door aanstormend talent!

Tijdens de lunchpauzeconcerten betreden studenten van conservatoria uit heel Nederland het grote podium. Klassieke muziek in allerlei vormen, en af en toe een uitstapje naar jazz of pop: elk lunchpauzeconcert is anders. De concerten zijn gratis toegankelijk.

Nieuwe werkwijze: entreebewijs

Vanwege de groeiende belangstelling voor de gratis lunchpauzeconcerten blijkt de Hertz zaal tot onze spijt regelmatig niet groot genoeg. Om voortaan eerder en duidelijker te kunnen melden of de zaal vol is, is met ingang van het gratis lunchpauzeconcert 21 april 2017 een entreebewijs nodig.

Entreebewijzen zijn beschikbaar via de website en via de kassa, beide vanaf 10.00 uur op de dag van het concert. De entreebewijzen zijn gratis. U kunt per persoon maximaal twee kaarten bestellen.

Houd bij de lunchpauzeconcerten rekening met het volgende:

Op tijd aanwezig

Het duurt een paar minuten om van de hoofdingang van TivoliVredenburg naar Hertz te komen. Wij raden daarom aan uiterlijk tien minuten voor aanvang van het lunchpauzeconcert aanwezig te zijn.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de speciale nieuwsbrief over de gratis lunchpauzeconcerten en ontvang maandelijks een overzicht in uw mailbox, met de laatste nieuwtjes en net bevestigde programma's.

https://www.tivolivredenburg.nl/nl/news/detail/459/speciale_nieuws brief_lunchpauzeconcerten 

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk