Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Open huis Mobach Keramiek in Utrecht

Jaarlijkse open huis in november

Eén keer per jaar, in het eerste weekend van november, is er open huis bij Mobach Keramiek.In de toonzaal is er dan een schitterende bloemenexpositie waarbij de potteriëen van Mobach worden gebruikt. Ook is er een klein keramiek museum met topstukken van Mobach. Beneden is er gelegenheid om koffie en thee te drinken. Openingstijden zijn elk jaar hetzelfde:

  • Vrijdag 2 nov. 2018 13.00 - 17.00 met demonstraties
  • Zaterdag 3 nov. 2018 10.00 - 17.00 met demonstraties
  • Zondag 4 nov. 2018 10.00 - 17.00

Er is geen lift die toegang geeft tot de demonstraties die op de eerste verdieping plaatsvinden! Ook zonder een bezoek aan de eerste verdieping is een bezoek zeker de moeite waard.

Entree is gratis.

Adresgegevens:
Mobach Keramiek
Kanaalweg 24
3526 KM Utrecht
030-2880290
Routebeschrijving zie www.mobach.eu. 

Dichtbij is er voldoende parkeerruimte. 

Astrid van Velden

030-6037227
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk