Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan.

De gasten worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht.

Er kan vrijblijvend het programma toegestuurd worden met een uitgebreid aanbod aan voorstellingen in de regio. Een welkomstpakket kan aangevraagd worden via info@4hetleven.nl of telefonisch op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur op tel. 035-5245156.

De stappen zijn als volgt:

  • U geeft uw naam, adresgegevens en telefoonnummer aan ons door;
  • U ontvangt twee tot drie keer per jaar een programmaboekje met de actviteiten bij u in de regio;
  • U kunt zich per arrangement inschrijven. Een arrangement bestaat uit entreebewijs, 2 consumpties, begeleiding en vervoer. 
  • U wordt van begin tot einde vergezeld door gastvrouwen/gastheren en in gezelschap van andere ouderen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator? Geen probleem, laat het vooraf even weten. 

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk