Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Bezoek aan het Crash Museum

Zonnebloem afdeling

Op 26 juli 2014 hebben we een leuke kleinschalige activiteit beleefd in het Crash Museum.

Omdat haar gast het altijd over vliegtuigen heeft vroeg onze vrijwilligster Aad of hij het misschien leuk zou vinden om naar een museum te gaan waar ze (stukken van) vliegtuigen uit de tweede Wereld Oorlog hebben staan met spullen die erbij horen.

Daar had hij wel oren naar en op zaterdag 26 juli 2014 bezochten 2 gasten en 2 vrijwilligsters het Crash Museum in het Fort bij Aalsmeer te Aalsmeerderbrug.

Er werd een persoonlijke rondleiding verzorgd door een zeer bevlogen vrijwillger van het museum, Richard. Er werd uitgebreid verteld over en stilgestaan bij de collectie. Veel herinneringen en eigen verhalen van onze gasten kwamen naar boven en werden verteld. Zij genoten zichtbaar.

Dit museum is echt de moeite waard, zowel voor groepen als voor onze 'kleinschalige' activiteiten. Zeer zeker ook omdat de meeste spullen in onze omgeving verzameld zijn. Zoals de resten van een vliegtuig die in Nieuwkoop zijn gevonden. Ook allerlei verhalen over mensen die in het verzet zaten worden er verteld door aanwezigheid van spullen en foto's. 

Al met al ook weer een geslaagde kleinschalige activiteit waar zowel de deelnemers als de vrijwilligsters met veel plezier op terug kunnen kijken

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk