Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Medewerkersuitje 2014

Zonnebloem afdeling

Elk jaar proberen wij een medewerkers dag te plannen die in het teken staat om elkaar beter te leren kennen buiten het Zonnebloem werk om.

Dinsdag 21 oktober 2014 was het uitje voor dit jaar gepland. Diegenen die die dag erbij konden zijn vertrokken naar Amsterdam. Het weer werkte niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Bij aankomst in Amsterdam brak het zonnetje zelfs weer door. 

Het uitje was dit keer georganiseerd door Coby en Arris. Zij hadden een wandeling uitgestippeld door de Spiegelstraat. Van daaruit een bezoek aan het Amsterdam Archief. Jan, de man van Coby, was daar hun gids en wist veel boeiende dingen te vertellen en te laten zien. 

De medewerkers hadden een heerlijk kopje koffie met een lekkere koek zelf meegenomen (er moest tenslotte ook op de centen gelet worden want het geld komt op de eerste plaats voor ons Zonnebloem werk). 

Aan het eind van de rondleiding ging de groep naar een restaurant in de Voetboogstraat. Arris had een leuke lijst met vragen gemaakt die beantwoord moesten worden en daar was een leuk prijsje mee te winnen. Annemieke was de gelukkige winnares. Het eten werd daarna geserveerd, het zag er goed uit en smaakte heerlijk. 

Op de terugreis naar huis kwam er nog een enorme hagelbui langs maar ook dat mocht de pret niet drukken. Al met al kan de groep terugkijken op een geslaagd medewerkersuitje.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk