Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Vrolijke Paasbingo

Zonnebloem afdeling

Ruim 50 deelnemers kwamen op 12 april 2014 in ’t Anker in Nieuwveen bij elkaar voor een gezellige Paasbingo.

Terwijl Bingo-meester Aad Droog samen met Aad Spekman de laatste hand legden aan de voorbereidingen voor het spel starten de gasten met een kopje koffie of thee en een praatje met tafelgenoten.
 

De prijzentafel was goed en fleurig gevuld en het Paasthema was ook duidelijk aanwezig. Geconcentreerd werd er geluisterd naar de cijfers en er was gezonde spanning wanneer de roep “BINGO!” lang uit bleef.

De deelnemers hielpen elkaar en er werd volop gelachen en genoten. Aad&Aad gaven op een speelse en humoristische wijze leiding aan het bingospel dat zoals altijd erg gewaardeerd wordt door onze gasten.

Natuurlijk werd ook de inwendige mens weer goed verzorgd door de Zonnebloemvrijwilligers zodat iedereen na afloop, met gevulde tas en buik, weer naar huis kon.

Een geslaagde middag die mede mogelijk gemaakt werd door sponsoren. Dank daarvoor!

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk