Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Dorpsstraatfeest weer een groot succes

Zonnebloem afdeling

Het intussen traditionele Dorpsstraatfeest is ook een goede traditie geworden voor onze afdeling.

Het vergt wat voorbereiding en tijd maar dan staat er ook weer wat. Dit jaar waren alle prijzen weer als cadeautjes ingepakt. Dat maakt het voor de meeste mensen toch wat spannender en leuker gezien hun reacties. 

En voor diegenen die helaas geen cadeautje konden uitzoeken waren er wijsheden waar men wel of niet wat mee kon...

Samen met onze 'dependance' op de boot is er ook dit jaar weer een fantastisch resultaat neergezet en kunnen we met het opgehaalde geld voor onze gasten weer mooie ervaringen gaan organiseren.

Ook onze sponsors worden weer van harte bedankt: Aad Keijzer, Rehorst, Pietersen Bloemenhuis, Eldorado Bloemen, fam. Lek, Peter Keijzer, het Stoepje en de Kaasboer van onze wekelijkse markt. Mede dankzij hun royale giften hadden we vele mooie cadeaus om uit te delen!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk