Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nieuwveense Zonnebloemgasten genieten op de Amstel!

Zonnebloem afdeling

Op 26 juni kregen gasten van de Zonnebloem afdeling Nieuwveen een heerlijke boottocht aangeboden van dhr. en mevr. van Diemen uit Nieuwveen.

Zo’n 80 gasten en 10 vrijwilligers voeren op deze zonnige dag  over de Amstel naar Amsterdam.Het bekende landschap vanaf het water aanschouwen blijft een bijzondere ervaring. Ook het open gaan en het passeren van de verschillende bruggen op weg naar Amsterdam is een belevenis. In de ruime luxe boot was het goed toeven. Onder het genot van koffie, een warme maaltijd en een drankje was er alle tijd om gezellig samen te zijn, bij te praten en te genieten van het uitzicht. Het was prima zomerweer dus waren veel gasten ook op het dek te vinden. Omdat de boottocht samenviel met het Dorpsstraatfeest in Nieuwveen zijn er op de boot, net als in de Zonnebloemkraam op het Dorpsstraatfeest enveloppen verkocht waarmee veel prijzen te winnen waren. Deze vonden gretig aftrek.

Na een laatste drankje en een dankwoord voor de gulle gevers van dit mooie cadeau, de plezierige bemanning en de Zonnebloemvrijwilligers werd rond half vijf weer aangemeerd langs het Nieuwveens Jaagpad. Het was een heerlijke dag!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk