Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Gezellige Pieten Bingo

Zonnebloem afdeling

De Pieten waren door Sint vooruitgestuurd om de Pieten Bingo extra gezelligheid te geven.

Hoewel de temperatuur buiten het nog niet doet vermoeden, is Sint toch weer in het land aangekomen. Op de dag van aankomst was er een Bingo middag gepland. 

Naast de vrijwilligers die deze middag kwamen helpen meldden ook de Pieten zich om mee te helpen. En dat deden zij met verve. Liedjes (uiteraard Sint liedjes) - die gezongen moesten worden omdat er een "foute Bingo" was - werden ook door hen met volle borst meegezongen. 

De warmte die deze middag de deelnemers hebben ervaren (zowel letterlijk want het was lekker warm in het gebouw als figuurlijk) werd weer zeer gewaardeerd. Een hapje en een drankje (met natuurlijk ook advocaat met slagroom) verhoogden de gezelligheid. 

De lootjes zijn massaal gekocht en de vele leuke prijzen konden na afloop in de tassen meegenomen worden. Iedereen ging in ieder geval met iets weg,

Bingo Meester Aad Droog en de vrijwilligers van de Zonnebloem kunnen ook nu weer terugkijken op een geslaagde middag georganiseerd voor onze gasten in Nieuwveen.

 

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk