Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Jumbo Kerstdiner

Zonnebloem afdeling

Een mooi gedekte tafel, een heerlijke maaltijd, 2 Zonnebloemvrijwilligers, 8 gasten en een gezellig gesprek!

Op woensdag 16 december hebben we 8 Zonnebloem gasten een Kerstdiner aangeboden. Dit werd mogelijk gemaakt door Jumbo Nieuwkoop die het diner sponsorde en door de inzet van de Zonnebloem Nieuwveen. En wat was het geslaagd!

We kregen een uitgebreid dinerpakket met werkelijk alle ingredienten en een eenvoudig te bereiden smakelijke maaltijd. Dat zorgde voor een ontspannen voorbereiding én zorgde ervoor dat de vrijwilligers alle tijd hadden om gezellig aan tafel mee te doen. Geanimeerde gesprekken in een relatief klein gezelschap  zorgden, naast het lekkere eten en de feestelijke aankleding, voor een super gezellig diner. We hebben er allemaal van genoten!

Jumbo; bedankt en....volgend jaar weer?

 

 

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk