Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Verrassingsrit op 15 juli

Zonnebloem afdeling

Op een zonnige zomerse dag vertrokken 6 Zonnebloemgasten en 2 vrijwilligsters in een busje vanuit Nieuwveen voor een mooie rit door het Groene Hart.

Via Mijdrecht, de Waver, Baambrugge, Loenen aan de Vecht, Breukelen en Maarssen reden we naar Haarzuilens. De passagiers genoten van het Hollandse landschap, de prachtige buitenhuizen, de Vecht en het monumentale dorp Haarzuilens. Een uitgebreide pauze op een terras aan de Brink van dit dorp met koffie, taart en een borreltje gaf ruim gelegenheid om gezellig met elkaar te praten. We hebben gelachen, herinneringen opgehaald en nieuwtjes uitgewisseld. Tijdens het tweede deel van de rit werd een kersenboomgaard aangedaan om wat van dit verse fruit in te slaan en via Woerden, Kamerik en Nieuwkoop reden we weer huiswaarts.

Vooraf was niet bekend waar deze verrassingsrit naar toe zou gaan. Onze gasten hadden dit uitje gewonnen bij de bingo in mei en de naam zegt het al; bestemming onbekend!
En wat vonden onze gasten ervan:
"We hebben genoten van het prachtige landschap. We hebben lekker bijgepraat. We hebben heerlijk gezeten op het terras. Het is voor mij een stimulans om weer vaker mee te doen. Wanneer gaan we weer? Het was geweldig!"

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk