Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Picknick Zonnebloem: een smakelijk én gezellig cadeau!

Zonnebloem afdeling

De Nieuwveense Zonnebloem afdeling is door Balvert Betonstaal B.V. op een zonnige picknick getrakteerd

Jubileum Balvert Betonstaal B.V.

Het bedrijf bestaat 50 jaar en de giften die voor deze verjaardag werden ontvangen werden bestemd voor een goed doel. De Zonnebloem Nieuwveen kreeg een mooi bedrag om een gezellige picknick voor hun gasten te organiseren.

Lekker eten met muziek

Op 3 september ontvingen de vrijwilligsters zo'n 70 gasten in de tuin van Ursula- Ipse de Bruggen. Het was prima weer voor een picknick op deze sfeervolle locatie. Regelmatig scheen de zon, er was weinig wind en lekker warm. De vrijwilligsters schonken koffie en hielpen de gasten waar nodig. Ze werden daarbij geholpen door twee jongeren die voor hun maatschappelijke stage de Zonnebloemafdeling hebben uitgekozen. Er waren kramen met lekkere broodjes, eieren met spek, fruitsalade en poffertjes. Iedereen liet het zich goed smaken. Tijdens het eten was er alle tijd voor een praatje en om te genieten van live accordeonmuziek. Om de picknick een extra feestelijk tintje te geven werden er bellenblaasflesjes uitgedeeld. Deze vonden gretig aftrek en het leverde prachtige plaatjes en een hoop hilariteit op.

Bedankt

Door dit cadeau kon de Zonnebloem Nieuwveen wat extra's doen voor hun gasten en deze middag organiseren. Voor de gulle gever klonk applaus; bedankt!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk