Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kerstmiddag met Revival

Zonnebloem afdeling

Een mooi aangekleed Trefpunt was op 17 december de locatie voor de jaarlijkse Kerstbijeenkomst van de Nieuwveense Zonnebloemafdeling.

Voorzitter Mieke Bader heette alle gasten van harte welkom en haalde herinneringen op van activiteiten uit 2016, waaronder de geslaagde picknick in september. Ook vertelde ze over het vaak wat onzichtbare maar zo belangrijke bezoekwerk.

Koor "Revival"

Daarna trad het koor "Revival" uit Zevenhoven op met een mooi repertoire. Er kon meegezongen worden met de bekende Kerstliederen. Deze werden afgewisseld met sfeervolle Engelstalige nummers waaronder Joy to the world en een prachtig gezongen Kerst Hallelujah.

Overweging en jubilarissen

Terwijl de gasten genoten van een drankje werd door Nel Ammerlaan een Kerstoverweging voorgedragen. Daarna werden er maar liefst 4 jubilarissen door de regiovoorzitter in het zonnetje gezet. Met een broodmaaltijd werd de middag afgesloten. Het was een gezellige bijeenkomst met een gevarieerd programma waarin natuurlijk ook ruimte was voor een praatje en het ontmoeten van oude bekenden.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk