Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Met Jumbo "Helemaal Kerst"!

Zonnebloem afdeling

Ook dit jaar kon onze afdeling Jumbo Kerstdiners organiseren voor Zonnebloem gasten. Op 2 avonden wordt er voor 2 keer 10 personen door vrijwilligers een gezellige Kerstmaaltijd bereid.

Samen eten

Op dinsdagavond 20 december was het eerste Kerstdiner. De vrijwilligers kregen een goed uitgerust boodschappenpakket om een heerlijke maaltijd te bereiden. De gasten schoven om 16:30 uur aan en genoten van de huiselijke sfeer en natuurlijk van het driegangen menu. Met koffie en thee werd er nog lang nagepraat en om 21:00 uur keerde iedereen weer huiswaarts. Onze gasten waardeerden het gezellige samen eten enorm. Maar zeker ook de inzet van de vrijwilligers én de actie Jumbo. 

Sponsor Jumbo

Jumbo Supermarkten biedt De Zonnebloem de kans om door middel van door hen gesponsorde diners iets extra's te bieden voor mensen die weinig te besteden hebben of dreigen in een sociaal isolement te raken. De Zonnebloem Nieuwveen heeft wederom dankbaar van dit mooie gebaar gebruik gemaakt.

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk