Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloem Nieuwveen 45 jaar!

Zonnebloem afdeling

Vieren wat je vieren kan en daarom hebben we samen met onze gasten van het 45 jarig bestaan van onze afdeling een gezellig feest gemaakt.

Muzikale Bingo

Op zaterdagmiddag 4 november werden onze gasten in de Ringkant in Nieuwveen ontvangen met koffie met gebak. Na het welkomswoord van voorzitter Mieke Bader startte een Muzikale Bingo. Het duo Adriana en Jennifer (zang en piano) zorgden voor een feest van herkenning door liedjes te zingen uit de jaren 50-60-70. Een breed repertoire brachten ze enthousiast ten gehore en er werd volop meegezongen. Het meedoen werd extra gestimuleerd omdat met het invullen van het juiste lied op een bingokaart er een prijs te winnen viel én omdat zangeres Adriana met microfoon de deelnemers actief in de schijnwerpers zette. Het waren allemaal heerlijke bekende nummers. De teksten waren op een groot scherm te zien en daarom was meezingen een koud kunstje. En regelmatig klonk de vraag: wie zong dit ook al weer? 

Intiem jubileumfeestje

Pakten we 5 jaar geleden groots uit met receptie, genodigden en een expositie van de historische kring, dit keer was het een intiemer feest met Zonnebloemgasten en vrijwilligers. Na het optreden werd er een drankje met een hapje geserveerd en kon iedereen terugkijken op een geslaagd jubileumfeestje.

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk