Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kerstbijeenkomst met het St. Caeciliakoor

Zonnebloem afdeling

Een sfeervolle Kerstbijeenkomst met het St. Caeciliakoor, een Kerstbjidrage van de Nieuwveense ds. Gonja van 't Kruis, bloemen voor scheidende bestuursleden Mieke en Els en feestelijke gedekte tafels.

Het Trefpunt op het terrein van Ipse de Bruggen was op 19 december sfeervol aangekleed en de Zonnebloem gasten kregen een warm onthaal met gezellig aangeklede tafels met heerlijk eten en drinken. 

St. Caeciliakoor

Met een mooi Kerstrepertoire luisterde het St. Caeciliakoor, onder leiding van de jarige dirigent Theo van Dijk, deze jaarlijkse Kerstbijeenkomst op. Alle gasten en vrijwilligers werden uitgenodigd om samen met het koor de meest bekende Kerstliederen mee te zingen en dat werd dan ook volop gedaan.

Oproep van de voorzitter

Voorzitter Mieke Bader memoreerde het 45 jarig bestaan van de Nieuwveense  afdeling en en riep iedereen op om in de eigen omgeving mensen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking te attenderen op het aanbod van de Zonnebloem. Ook al is de Zonnebloem een begrip voor de meeste mensen, lang niet iedereen is bekend met dat wat de eigen lokale afdeling voor inwoners kan betekenen in het kader van activiteit en bezoekwerk.

Speciale gasten waren burgemeester Frans Buijserd en predikant Gonja van 't Kruis die een mooie Kersttoespraak hield. 

Verrassing voor Mieke en Els

Voordat de middag met een maaltijd werd afgesloten verraste Pien Schrama de bestuursleden  Mieke Bader en  Els Stuit met een dankwoord en een bos bloemen als dank voor al hun inzet voor de Zonnebloem. Uiteraard vergezeld met een groot applaus van alle gasten. Beiden hebben een lange staat van dienst als vrijwilliger en als bestuurslid en zitten aan hun maximale zittingstermijn van 12 jaar. Daarom willen zij hun taak binnenkort overdragen aan nieuwe bestuursleden. 

Lijkt het u wat? Laat het ons weten!

De Zonnebloem Nieuwveen wenst iedereen prettige feestdagen en een goed 2018!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk