Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zomer in De Keukenhof

img3592jpg

De afdeling Nieuwveen heeft op 9 mei gebruik gemaakt van het Zonnebloemarrangement voor een bezoek aan de Keukenhof in Lisse.

Dit prachtige lentepark met meer dan 7 miljoen bloemen is een bezoek meer dan waard en op een fijne korte reistijd vanaf Nieuwveen. Zo ging niet al te veel energie verloren voor aanvang van een heerlijke dag in De Keukenhof. Met 20 gasten, waarvan 7 in de rolstoel genoten we bij aankomst eerst van een kopje koffie met gebak. Daarna gingen verschillende groepjes uiteen om het park en de enorme diversiteit aan bloemen te bewonderen. Dit alles aangelegd in ontelbare perken en lommerrijk groen. De schaduw van dat groen was geen overbodige luxe op deze zonnige dag met 27 graden. Ook in de verschillende paviljoens waren prachtige tentoonstellingen ingericht.

Na de goedverzorgde lunch werd een tweede ronde langs de bloemenpracht gemaakt en werd regelmatig een stop gemaakt om uit te rusten, een praatje te maken, mensen te kijken of een ijsje te eten.
Alle ingrediënten waren op 8 mei aanwezig om er een stralende dag van te maken en dat is buitengewoon goed gelukt!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk