Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Een Zomertientje met koffie, advocaat en kibbeling

e6595922-b942-4c82-a96e-bb51af35a780jpeg

Met het Zomertientje doen onze vrijwilligers in de wat stille zomerperiode iets extra's met één of meer gasten.

Ria:

“Er zouden 2 gasten bij mij op visite komen, helaas kon 1 gast niet komen, heel jammer. We hebben eerst koffie gedronken met wat lekkers.

Mijn gast vertelde veel over vroeger, ze had altijd op een internaat gezeten omdat haar ouders voeren. Ze ging er naar toe toen ze 8 jaar was en in de maand augustus was ze thuis voor vakantie. In 4 jaar tijd heeft ze de lagere school doorlopen. In die tijd ging ze tot half 6 naar school en ook zaterdags.  

Na een advocaatje met slagroom en een hapje hebben we foto’s van onze vakantie gekeken. ‘s Middags ging mijn man lekkere kibbeling halen.

Om 14:00 uur ging mijn gast weer naar huis, ze zei: “Wat was dat gezellig, en ook nog mooie foto’s gezien over Rusland!” We hebben met elkaar genoten! 

Bij mijn andere gast ga ik op visite met wat lekkers, dat wilde ze graag.”

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk