Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Super zomers vrijwilligersuitje

sam7334jpg

Een vaartocht op de Nieuwkoopse Plassen en daarna een high tea bij de Klinker in Noorden. Prima ingrediënten voor een gezellig teamuitje met onze vrijwilligsters.

Een mooiere dag hadden we niet kunnen uitkiezen voor ons jaarlijkse uitje. Met een flinke groep togen we op de fiets naar Noorden voor een vaartocht over de Nieuwkoopse Plassen. Met 3 fluiterboten voeren we een tocht van ruim 1,5 uur door dit prachtige natuurgebied. Wel met wat oponthoud want één van de boten gaf al snel de geest en moest er overgestapt worden op een andere boot. Een avontuur op zich ;-)

In een korte pauze aan land was er tijd voor een drankje en het strekken van de benen. Een naburig stel rustzoekers nam al snel de  "benen" want met zo'n stel vrouwen in het natuurgebied was het met de rust wel gedaan.

Op het einde van de route stond er bij de Klinker in Noorden een heerlijke high tea voor ons klaar. We genoten van zoete en hartige hapjes en veel potten thee.

Het was een super gezellig uitje en het zomerse weer maakte de dag extra geslaagd.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk