Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nog meer Zomertientjes!

ab494199-cdd2-4747-80d8-b25c22396bf7jpeg

Met een Zomertientje doen onze vrijwilligers met één of meer gasten iets extra’s in de wat stille zomerperiode. Wat deden Els, Diny, Tanja, Annemieke, Coby en Corrie met hun tientje?

Els:

“Mijn gast had mij al een paar weken geleden op de thee gevraagd en ik dacht aan haar voor het besteden van mijn Zomertientje. Ze wil namelijk nergens meer aan deelnemen.

Ik nam wat mee voor bij de koffie, haar dochter was er ook.

Omdat zij altijd in de bloementjes zit heb ik haar een lekkere doos bonbons gegeven en gezegd: “Die zijn alleen voor u hoor!”. Ze moest er erg om lachen en zei ja hoor, die zijn alleen voor mij 😃.”

Diny:

“Ik ben met mijn gast naar De Sfeerstal geweest. We hebben lekker een kopje koffie gedronken en daarna door de tuin gewandeld.

We hebben ook fijne gesprekken gehad, vooral in verband met haar naderende verhuizing waar ze erg tegenop ziet. Maar het is ook fijn om dichter bij haar kinderen te gaan wonen. ze heeft van ons uitje toch genoten en het was gezellig zo samen.”

Tanja:

“Samen met mijn gast heb ik koffie gedronken bij Bakkerij de Kruijf op het Liemerhof. We hebben gezellig gepraat.”

Annemieke en Coby hebben hun gasten meegenomen naar Zoeterwoude en hen daar getrakteerd op koffie, gebak en een drankje. Een verjaardag en een verhuizing waren een extra reden om deze gasten voor dit Zomertientje uit te nodigen.

Corrie bracht 2 gasten een extra bezoek en nam wat lekkers voor ze mee. De beide dames waren er erg blij mee.

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk