Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zomertientje Pien; weerzien oude bekenden

74a73ce2-74eb-4a67-a489-43106dc4a115jpeg

Met het Zomertientje doen onze vrijwilligers in de wat stille zomerperiode iets extra's met één of meer gasten.

Pien:

Mijn gasten, een echtpaar, zijn niet zo mobiel en het liefst thuis. Daarom een Zomertientje-bezoek bij hen thuis afgesproken. Met een thermoskan koffie, kopjes, en taart van de Nieuwveense bakker stond ik op de stoep. En als verrassing had ik mijn man meegenomen want; de heer des huizes heeft vroeger jarenlang op de boerderij van mijn schoonouders gewerkt en dit was een mooi moment voor het weerzien van oude bekenden. 

Het was een schot in de roos. De meegebrachte koffie met taart smaakte prima. Maar de kers op de taart was het samen bekijken van foto’s uit de oude doos en herinneringen ophalen over het werk op boerderij en het gezinsleven van de jaren 50-60. Het was gezellig en ruim 1,5 uur later werden we door het echtpaar uitgezwaaid. Het Zomertientje is goed besteed! 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk