Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloem Herfstfeest met Marjolein Meijers

ca4f4d10-e379-48b5-a490-ec515aadabcbjpeg

Een spetterend muzikaal optreden en een 50 jarig jubileum van de Zonnebloemregio Alphen aan den Rijn

Gasten uit de hele Zonnebloemregio Alphen aan den Rijn zorgden op zaterdagmiddag 29 september voor een gezellige drukte in het Trefpunt in Nieuwveen. Marjolein Meijers trad vorig jaar op voor alle Zonnebloemvrijwilligers en dat was zo’n succes dat het regiobestuur besloot om Marjolein met haar 2 secondanten te vragen voor een optreden tijdens het jaarlijkse regio Herfstfeest. 

Het was een bijzonder Herfstfeest want de Zonnebloemregio bestaat dit jaar 50 jaar, reden om te trakteren op feestelijk gebak. Marjolein en haar muzikanten trakteerden de gasten op een spetterend optreden. Verhaaltjes over het eigen leven werden gekoppeld aan mooie liedjes van Country tot Ierse muziek. Een heerlijke voorstelling waarin naast zang en humor maar liefst zo’n 20 muziekinstrumenten aan bod kwamen.

Een geslaagd optreden tijdens een geslaagde middag!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk