Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zomertientje aan de Amstel

693f52de-f864-439d-a779-f2e20e85399fjpeg

Een nagekomen “tientje”; een heerlijk zomers verslag van vrijwilligster Annie.

Annie:

“Woensdag 15 augustus was één van de mooie zomerse dagen van 2018. Ik had 2 dames uitgenodigd voor een middag in onze eigen tuin lekker onder de bomen. Het was genieten. De dames in het dorp opgehaald, en ook gebak bij de bakker! Toen een mooi ritje naar de Amstel, met veel drukte van bootjes. Wij wonen nl. aan de Amstel. 

Thuis aangekomen hebben we lekker koffie gedronken met natuurlijk het meegenomen gebak. Mijn man deed een bakkie mee en konden we heerlijk bijpraten over planten, bloemen en groente in de tuin en alle andere dingen die iedereen bezig houdt.

Een van de dames had haar heup gebroken en pas een nieuwe heup gekregen. Maar ze kon al aardig uit de voeten. Na de koffie nog een glaasje met een hapje en genieten van de rust waar vooral mijn 91 jarige gast heel erg van genoot. 

De middag vloog voorbij en mijn gasten keerden weer voldaan huiswaarts. Het was een heerlijke middag!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk