Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloem High Tea

e04076a5-3fb4-4ba1-8da5-aa19dcf9e4cbjpeg

Gezellig gedekte tafels, heerlijke hapjes en muzikale omlijsting; onze Zonnebloemgasten schoven graag aan!

Het najaar is een mooie tijd om een High Tea te organiseren, maar van najaarsweer was er op zaterdagmiddag 13 oktober geen sprake. Met zo’n 25 graden was het warm en zomers en voor onze gasten geen belemmering om richting het Anker te gaan.

De tafels waren mooi gedekt met allerlei thee en koffiekopjes, theepotten en bloemen. Er werd gestart met een romig soepje, gevolgd door etagères met warme en koude hartige hapjes. Ondertussen was er tijd voor een praatje met tafelgenoten. Na deze eerste ronde volgde een pauze om het eten even te laten zakken en te luisteren naar de vrolijke accordeonmuziek die door Hans ten gehore werd gebracht. Ondertussen konden onze gasten op een groot scherm foto’s bekijken van onze Zonnebloemactiviteiten van de afgelopen jaren.

Na de pauze kwam het zoet op tafel met kleine gebakjes, cakes en chocolade. Uiteraard werden de theepotten telkens opnieuw gevuld en dat was ook nodig met het dorstige weer. Iedereen genoot er van en bijna alles ging op. Rond 17:00 uur gingen de gasten na een smaakvolle en vooral gezellige middag weer naar huis. 

Voor de vrijwilligers restte nog de schone en vooral warme taak om alles op te ruimen en de hele afwas te doen ;-) Maar vele handen maken licht werk en met een klein uur konden ook zij, zeer tevreden over deze geslaagde High Tea, de deur achter zich dicht doen.

 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk