Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Een bezoek aan het hoofdkwartier van één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland: De Zonnebloem

2854e2f7-5303-4c1d-aa31-832a8f807e95jpeg

Informatief bezoek, kennismaking met de organisatie en kennisuitwisseling met andere afdelingen. En het was vooral ook gewoon gezellig!

Met 10 Nieuwveense Zonnebloemvrijwilligsters een dag op stap naar Breda voor een kijkje in de keuken van ons hoofdkwartier, het Nationaal Bureau van de Zonnebloem. Hoe is de Zonnebloem ontstaan? Welke ontwikkelingen heeft de organisatie en vooral ons vrijwilligerswerk doorgemaakt? Wat kan het Nationaal Bureau van deze super grote vrijwilligersorganisatie met maar liefst 40.000!! vrijwilligers voor de vrijwilligers en alle deelnemers betekenen?

Dit alles kwam na het ontvangst en welkom door directeur Marc Damen op een levendige wijze aan de orde. Tijdens een presentatie werden we meegenomen over het hoe en waarom van onze vereniging. Er werd terug gekeken in de tijd, waar we nu staan en welke ontwikkelingen er verwacht worden. 

Na de lunch kregen we een rondleiding langs de verschillende afdelingen. Het was erg interessant om te zien én te horen wat er allemaal gedaan wordt op het gebied van vrijwilligersondersteuning, marketing en communicatie, beleid, facilitaire diensten, vakanties en het dienstencentrum. Door middel van de gestelde vragen én de onderlinge gesprekken tussen de afdelingen zijn we met veel informatie op zak weer richting Nieuwveen afgereisd. Maar pas na het maken van een groepsfoto mét het opperhoofd directeur Marc Damen. En die zei tegen 10 vrouwen uiteraard geen nee ;-)

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk