Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloem regio Alphen a/d Rijn 50 jaar

68b856e7-fa60-4558-baae-b78822fed9cdjpeg

Een moment om achterom te kijken, anekdotes te vertellen en herinneringen op te halen.

Het bestuur van onze regio Alphen a/d Rijn nodigde Zonnebloemgasten, vrijwilligsters en bestuursleden van alle afdelingen uit om op zaterdagmiddag 17 november met hen het 50 jarig lustrum van deze regio te vieren.

Na een welkomstdrankje en het weerzien van veel bekenden blikte voorzitter Hans Groen in ‘t Wout terug vanaf het ontstaan van de Zonnebloem. Ook zette hij 2 regiobestuursleden, Wil van den Burg en Bert van der Vlist in de schijnwerpers om ze te bedanken voor hun jarenlange inzet voor de Zonnebloem, zowel lokaal als regionaal.

The Cherries, 3 zangeressen met een herkenbaar repertoire uit de jaren 40-50, luisterde de bijeenkomst op met heerlijke liedjes.

Alle gasten genoten van een prima verzorgd BBQ buffet wat met koffie werd afgesloten. Een geslaagd feest!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk