Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Sprankelend Kerstfeest bij de Zonnebloem Nieuwveen

5e8b6e8e-d27a-47fb-8ec8-eae45b1ad37fjpeg

De Zonnebloem Nieuwveen zorgde op 15 december in de muziekzaal van de Ringkant voor een sfeervolle Kerstbijeenkomst voor haar gasten.

Met echte Kerstbomen, een sprankelend decor en gezellig gedekte tafels was het niet moeilijk om een gezellige middag creëeren. Na een hartelijk welkom van voorzitter Mieke Bader bracht het koor Lord’s Voice uit Aarlanderveen prachtige Kerstmuziek ten gehore. Naast een aantal bekende meezing-liederen trakteerde het koor de luisteraars ook op mooie Kerstnummers waaronder Halleluja, So this is Christmas en Feliz Navidad. De koorleden maakten het schouwspel compleet met meegebrachte bellen, sleeën en lichtjes.   

Een mooie Kerstoverweging werd voorgedragen door dominee Gonja van ‘t Kruis en burgemeester Buijserd maakte als jaarlijkse gast een praatje met veel inwoners. Voor de inwendige mens werd door de vrijwilligers, ondersteund door het personeel van de Ringkant, goed gezorgd. 

Op het einde van de middag werd Dicky Oskam in het zonnetje gezet. Dicky nam na 40 jaar afscheid als vrijwilligster van de Zonnebloem. Een woord van dank en een mooi boeket waren na zo’n staat van dienst zeker op zijn plaats.

Gasten én vrijwilligsters hebben genoten van deze Kerstbijeenkomst welke mede mogelijk gemaakt werd door sponsors Bar Gezellig/Hugo Bakker en Coen van Dijk. Dank daarvoor! 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk